Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

  1. tocmai am cautat pe google dinescu blog si te-am gasit la a 3-a borna kilometrica de search :). e bine scris blog-ul. oare de cine? :)

    00
  2. Măi Fraţilor, vreau să-l văd şi eu ! Şi nu se poate intra,…decât cu …ce ştiu eu…ceva parolă .
    Apropo, chiar am vrut să îmi dau cu părerea la PitzipoancaBlog…După părerea mea este copia ziarului Caţavencu al lui Dinescu ,din anii ’90 .

    00
  3. Uite ce citat fain am găsit „Gabriel Liiceanu „:
    „Mircea Dinescu este simbolul şi purtătorul de sens al mahalalei contemporane la români. El o reprezintă în viaţa de zi cu zi, dar deopotrivă o hrăneşte şi o potenţează la televizor sau în revista porno-politică Plai cu boi, născută din această mahala şi întreţinând-o, la rândul ei, cu fast, abjecţie şi talent.”
    De asta spuneam eu Pitzipoanca….

    00
  4. D-le Dinescu,

    Toata stima ptr tot ce ati facut in Decembrie 1989 dar cred ca sunteti putin derutat in Decembrie 2009. Ar fi bine sa fiti echidistant in lupta politica si sa loviti in egala masura pe cei doi candidati. Nu cred ca Basescu este cel potrivit dar Geoana este sub orice critica de slab. Credeti ca va fi in stare Geoana sa duca misiunea pana la capat corect si neinfluentat? Credeti ca cei ce-l sustin acum nu vor veni mai tarziu sa-si ia partea?…si ce parte…ma cutremur cand ma gandesc ca timp de 10 ani sub guvernarea oamenior politici care s-au strans acum sub PSD tara asta a fost furata si acum urmeaza alti 5 ani de hotie si sfidare PSD. Crin Antonescu era o scanteie dar a ars prea repede.
    Sa ne ajute Dumnezeu sa avem noroc dar cu Geoana sau Basescu mi-e tot una…vai mama noastra.

    Catalin

    00
  5. Pe scarile Parlamentului, o doamna se impiedica si cade. Geoana aflat in apropiere, o ajuta sa se ridice si o conduse la biroul unde avea treaba…. – Cum as putea sa va multumesc? zise doamna la despartire…. – Votandu-ma pe mine si PSD-ul la alegeri!….. – Ma scuzati va rog , dar cand am cazut, m-am lovit la genunchi, nu la cap.

    00
  6. daca tot aiblog de ce nu-i intrebi pe romani (esti un lider de opinie ) daca nu e cazul de o revolutie ca s-au saturat

    00
  7. NOU
    #7

    chiar vreau in modul serios sa intreb :oare isi lasa Dinescu Academia sa moara?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.