pe drumul cel bun?

Avem Libertatea, Ştirile de la ora 5, blogging rapid şi inteligent (vezi puţin mai jos poza cu fata pe maşină), acum îl avem pe Lucian Mândruţă director la ştirile Antena1. Cu siguranţă suntem pe drumul cel bun. Nu ştiu IQul personajului, i-am citit câteva articole (tipul publică pe absolut orice domeniu, e un mic minitehnicus) şi l-am ascultat de câteva ori vorbind şi mi-am format o părere despre inteligenţa de care Mândruţă dă pe afară. Urmează un talkshow politic şi nu mai e mult până când îl vom vedea pe Lucian Mândruţă lider şi formator de opinie.
La discuţia pe blogul andressei despre cârcotaşi, unul din participanţi spune că ei doar sunt bufoni şi că de fapt sunt nişte tipi foarte inteligenţi. Probabil asta va spune cineva şi despre Mândruţă, că e un tip inteligent, dar care se pierde uneori. Sau care n-a avut şansa de a face mai mult decât a fi prezentator. Şi aici vine întrebarea mea. Oare e o miscare bună să îi dai pe mână un departament de ştiri unui om prea prost pentru a putea pune nişte întrebări inteligente sau prea prost pentru a citi ce scrie pe un prompter?
Veţi spune că „nu vrei, nu cumperi” şi e adevarat. Mi-a plăcut întotdeauna să găsesc surse de informaţii cel puţin la fel de inteligente ca mine, surse care să nu mă facă să mă simt dobitoc. Îmi place să cred că pot filtra singur informaţia pe care o diger şi pe care o difuzez. Şi toţi ar trebui să facem asta. Hai să nu propagam prostia doar pentru că „se întâmplă şi lumea trebuie să vadă”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Atunci de ce promovezi bloguri gen „fata pe masina”?

    00
  2. noi „estem” dastepti…le gasim si in gaura de provider :D

    00
  3. Mai grav e ca turma inca mai e influentata psihic de ce apare pe tv . Oamenii cred in tv.

    00
  4. vezi vreun link catre acel blog?

  5. ?i c?nd te g?nde?ti c? domnul M?ndru?? a fost redactor-?ef la Ziarul Financiar (cel mai bun ziar de la noi ?n opinia mea)… ?i mai scrie ?i la Dilema (veche), deci, e ‘telectual.

    00
  6. Ce face diversitatea din Stiri, bat`o vina.

    00
  7. Nu crezi ca ar trebui sa argumentezi mai clar de ce-l consideri idiot pe Mandruta?
    Mie personal nu mi-a sarit in ochi nici ca dobitoc nici ca inteligent si sunt neutru in continuare…
    Argumentul tau principal, clipul in care „nu stie sa citeasca un prompter” (clip care momentan nu merge, de la faza cu youtube-ul) e irelevant: vina-i apartine celui care-a scris prompterul si oricum nu-i o mega gafa; „pericol de scufundare: nava scufundata ieri…” mare lucru.

    00
  8. Mandruta nu mi se pare nici inteligent peste masura, dar nici idiot sadea… e ceva intermediar- o corcitura in stadiu beta de dezvoltare intelectuala ;)

    00
  9. Mandruta e un semidoct. ZF nu e nici pe departe „cel mai bun ziar”. este un ziar care manipuleaza infect, mai ales cand vine vorba de Bursa.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.