a-list blogger

dragosh mă întreba astăzi cum am pus 200 unici/zi la definirea termenului a-list blogger, din dicţionarul pe care încerc să îl încropesc.

Întâi de toate, termenul defineşte un blogger de succes. Unul cu trafic mare şi ale cărui păreri sunt demne de luat în seamă.
La trafic, am folosit trafic.ro şi statisticile lui vivi, andressei şi george popescu. Care o duc bine, au în jur de 300 unici pe zi. (cu menţiunea că traficul lui george e umflat artificial lunile astea, odată cu admiterea la facultatea la care predă).

La păreri de luat în seamă (termenul e folosit în sensul larg), notăm o serie de bloguri care scriu pe tech (vladimir, dragosh, vivi), unii care scriu frumos (andressa), generalişti (carmen holotescu, manafu, ur truly).

Perdanţii/nedescoperiţii ar fi george (TTL), andra (haos organizat), cristi banu, lulutza.

linkurile le găsiţi în coloana din dreapta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Dar eu am 200 de vizitatori unici :). Cateodata ma intreb de ce. Cineva m-a intrebat weekend-ul asta cum m-am gandit eu acum aproape 2 ani sa-mi fac blog. N-am reusit sa-mi aduc aminte. Cert e ca sunt momente cand ma simt stigmatizat si cumva comun pentru ca si eu am blog ca altii mii si mii de bloggeri. La mine unul e o nevoie organica de a spune cate ceva. Acelorasi prieteni cu care vorbeam le-am povestit ca daca m-as intalnii cu ei zi de zi si le-as arata din poze sau le-as povesti din intamplari n-ar mai exista nevoia de a bloga (ca sa spun asa). Oricum, TTL e un blog de nisha, lucru care aduce atat avantaje cat si dezavantaje, avantajul ca te urmaresc cei cu care impartasesti aceleasi pasiuni si aceasi filosofie de viata si dezavantajul ca oamenii din afara sferei ajung rar si accidental sa interactioneze cu tine.

    ps.
    bine ca mi-am amintit cu ocazia asta sa-ti pun si eu un link, ca de mult tot ma tin.

    00
  2. Ce-mi pare rau e ca doar la blogfest am apucat sa dau mana cu cei pe care ii citesc (si din pct. asta de vedere Dragos are tot meritul ideii si organizarii). Ulterior desi Andresa mi-a facut cateva invitatii pur si simplu ritmul infernal in care muncesc m-a tot impiedicat.

    Si revenind la discutie, daca ar fi dupa mine, l-as trece la cei mai mari perdanti pe dreamz (link-ul il gasiti in coloana din dreapta ;) ).

    00
  3. hai ca blogul tau e cool :P

    pune-mi link ca vrei, nu ca ti-am ciordit obiectivul ala blogfest

  4. Hai, ma, zoso, pune-ma si pe mine :P

    Lasand gluma la o parte, ce nevoie avem de top-urile astea? Care e faza cu A-list, B-list etc? Crezi ca asta da valoare cuiva? Nu prea cred…

    00
  5. sefu, matale ai dreptate. da asa e romanu, e nevoie de raportare la cineva.

    si in primul paragraf am explicat de ce am scris postul asta.

  6. Nu, ca asta e chiar putin suparator…

    Adica cu 190+ unici/zi si 95 in feedburner nu merit sa apar in blogroll? :((

    00
  7. /me pets alex

    pe tine te scot si din feed, ca ma tot spamezi

  8. serios vorbesc. am screenshoturi. e ceva aiurea cu feedul tau.

  9. Eu te spamez? Sper ca e o gluma… zi mai degraba ca esti suparat ca nu te am in reader decat de vreo 4 zile… :D

    00
  10. Si ca sa fiu un spammer adevarat, iata ca am depasit 200 pe ziua de azi. Ce zici, merit sa fiu in lista de a-blogger? Please, pretty please… :D

    00
  11. ok, o sa ma uit sa corectez problema, am mai avut plangeri si de-abia recent ca am aflat cauza(sper)..

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube